Archiv 2015

 

22. 12.   Dnes slaví své první narozeniny zlaťáčci z vrhu "B". Děkuji všem majitelům za péči, kterou jim dáváte! Hlavně hodně zdraví jim přejeme, to je to nejdůležitější a také šťastný život ve svých rodinách. 

Beo, Blue, Endíku, Marley, Biscuitku, Bradley, Bruno, Baddýsku i druhý Baddýsku všechno nejlepší!
 
 
20. 12.   Dnes slaví Amanda svoje čtvrté narozeniny. Je to ďáblík plný energie a elánu a my si přejeme, aby jí ještě mnoho let vydržel. Přejeme všem sourozencům z vrhu "L" Black Brianta vše nejlepší.
 
 
17. 12.   Poslední člen naší smečky má také konečně svoji stránku. Zcela neplánovaně naši smečku rozšířil Shadow. Na jeho stránku se můžete podívat zde.
 
 
12. 12.   Děkuji za fotečky, které mi posíláte. Z našich štěňátek už jsou velcí pejsci.
 
Ariel
 
Amanda
 
Papy (Amaya)
 
Frodo (Aiden)
 
 
Lucky (Atrey)
 
 
Bea
 
 
11. 12.   V pátek 4. 12. se v polském městečku Wałbrzych konala krajowa výstava psů. Účastnila se jí Papy (Amaya Jackie´s dream). Vyhrála třídu mladých a stala se nejlepším juniorem v plemeni. Byla to její první výstava. Papaya se stává čekatelem junior šampiona Polska. Gratulujeme majitelům k úžasnému výsledku a děkujeme za krásnou prezentaci.
foto: Barbora Křížová
 
 
10. 12.   Dnes slaví své první narozeniny naše flatí štěňátka. Rok velmi rychle utekl a z malých černých uzlíčků jsou dnes velcí pejsci, kteří žijí v úžasných rodinách. Děkuji všem za péči, kterou jim dáváte! Hlavně hodně zdraví jim přejeme, to je to nejdůležitější a taky mnoho možností provádět flatí lumpárny.
Andy, Frodo, Shadow, Lucky, Papy, Chilli, Amandičko, Aiwo, Ario, Ariel a Sisi všechno nejlepší!
 
 
7. 12.   Nedělní dopoledne jsme trávili po hodně dlouhé době na cvičáku. Počasí nám sice zrovna nepřálo, ale výcvik jsme si užili. Výcviku se účastnil také Endík (Barney). Obě paničky se velmi snaží a Endík v poslušnosti dělá velké pokroky.
   ani mlha nás neodradila                                                                Endík tunel zkoušel poprvé
 
Když dva dělají totéž, není to totéž. Vlevo Shadow (Arny) vpravo Chilli (April). Chilli je živel, vždy musí dělat několik činností najednou
 
 
5. 12.   Poslední leč v místním sdružení byla náročná, ale skvělá. Pejsci si práci užívali a my odcházeli s pocitem dobře odvedené práce. Je úžasné dělat s pejsky to, co je tolik baví.
 
 
Foto: J. Fukan
 
unavení, ale šťastní
 
 
1. 12.   Listopadové na rychlo spáchané focení dopadlo více než skvěle. Na focení vyrazili flatí dorostenci Chilli a Shadow. Ač neostříhaní, na kráse jim to rozhodně neubírá. Za úžasné fotky moc děkuji Zdence!
Foto: Zdeňka Leonhardtová
Chilli a Shadow
 
 
        Chilli                                                                               Shadow a jeho úžasná hlavička
 
 
23. 11.   Dorazila důležitá pošta z Polska. Amandě byl oficiálně udělen titul šampion Polska.
 
 
22. 11.   V sobotu jsme přijali pozvání na hon na Vysočinu. Jako vždy panovala přátelská atmosféra. Vzhledem k pátečnímu dešti byla pole bahnitá, takže jsme se domů vraceli unavení, špinaví, ale šťastní z dobře provedené práce.
 
 
20. 11.   Aimee a Amanda mají ve svých profilech nové pracovní fotky, za které opět vděčíme Katce.
 
 
    bílý aport je bílá bažantí slepice
 
 
 
 
17. 11.   Dnešní den byl zkouškový pro Kateřinu Ptáčkovou a Baddyho Jackie´s dream. Skládali spolu OVVR ve Štěpánově u Olomouce. Baddýsek zkoušky složil úspěšně. Získal 165 bodů z 232 možných. Paničku na některých disciplínách trošku potrápil, ale vášeň pro práci a dobrý nos mu rozhodně nechybí. Získávají spolu cenné zkušenosti. Baddýsek byl pořizován jako domácí miláček, složené zkoušky v necelých 11 měsících jsou skvělý výkon! Je to již čtvrté štěňátko z vrhu, které tyto zkoušky má složené. 
Moc gratulujeme a děkujeme za prezentaci!
 
 
16. 11.   Podzimní dny si užíváme v lese a to nejen na vycházkách, ale také při výcviku.
 
blázínek Chilli
 
Jackie a Aimee
 
naši kluci
 
Aimee
 
Endík (Barney)
 
s paničkou jsou sehraná dvojka. Endíka práce baví
 
Na návštěvu dorazila Jana s Darsy. Jsem ráda, že jsme si malou chlupatici konečně po dlouhé době užili. Mládež se pěkně vyblbla.
 
 
11. 11.   I v listopadu ještě probíhají tahy na kachny. U břehu rybníka jsme vždy až do tmy. Jackie s Lukym jsou sehraná dvojka a Aimee se od nich postupně učí.
 
 
10. 11.   Jak rostou naše štěňátka
Baddýsek
 
Bea Blanche
 
Baddýsek (Brio)
 
A také samozřejmě fotky našich flatích štěňátek
 
Aria si užívala dovolenou u moře
 
 
Pappy (Amaya)
 
Amanda
  
 
 
6. 11.   Po delší době opět aktualizace. Tentokrát věnovaná víkendu 24. a 25. října. V pátek dorazila Monča s Agnuskem. V sobotu jsme vyrazili ve složení já s Amandou, Monča s Anguskem a Hanka s Guccim a Areskem směr Bratislava na mezinárodní výstavu.
Flatíky posuzoval pan rozhodčí Péter Harsányi (HU), ve třídě pracovní jsme získaly pěkný posudek a známku V2 res. CAC. V neděli jsme se do Bratislavy opět vrátili. Posuzoval pan rozhodčí Marko Lepasaar (EST). Panu rozhodčímu neuniklo vůbec nic, jeho hodnocení bylo velmi přísné, ale spravedlivé. Získaly jsme známku V2 (Amanda začala línat).
Děkuji holkám za skvělou společnost, oba dva dny jsme si pořádně užily.
 
Zatímco my si užívaly na poli výstavním Jackie s Lukym si v sobotu užívali hon. Bylo to poprvé, co byla Jackie na honě beze mě. S Peťou si rozuměli a společně s Lukym předváděli sehranou práci.
 
A na poli zkouškovém v neděli v Pístině bojovala Bea s paničkou. Beuška pod vedením paničky (Irena Majerová) složila zkoušky OVVR v deseti měsících! Získala krásných 203 bodů z 232 možných. Bea s paničkou tvořily sehraný tým. Byly to jejich první a věřím, že ne poslední pracovní zkoušky. Moc gratuluji k jejich úspěšnému složení a děkuji za prezentaci!
 
zleva Aresek, Gucci, Angus a Amanda
 
Bea Blanche Jackie´s dream
  
                nervozita před zkouškami                                       po zkouškách Bea se spokojenými paničkami
 
Lukásek s Jackie unaveni po honě
 
 
13. 10.   Neuvěřitelný víkend plný splněných snů je za námi.
V sobotu jsme vyrazili na klubové podzimní zkoušky do Sloveče. Moc jsem si přála zkoušky dojít. Aimee se mou nervozitou nenechala rozhodit. Už na první disciplíně předvedla, že je holka šikovná. Jako jediná z naší skupiny dostala z vyhledávání známku 4. Celý den pracovala s velkou chutí. Zkoušky jsme dokončili v I. ceně. Trojku jsme dostaly pouze z vlečky pernaté, markingu a chůze, jinak samé čtyřky. Jsem na moji bláznivou holčičku velmi pyšná. Jako třešničku na dortu jsme získaly CACT a Aimee se tak stává čekatelkou šampiona práce - lovecký výkon. 
Velkou zásluhu na našem výkonu má Peťa! Moc mu děkuji za společnost a podporu po celé zkoušky a hlavně za pomoc při výcviku.
 
V neděli jsme vyrazili pro změnu s Amandou na výstavu do polského městečka Zabrze. Amanda se krásně prezentovala a obdržela známku V1 CWC, NDSwR, BOB - tím splnila poslední podmínku pro získání titulu šampion Polska.
 
 
Byl to jeden z víkendů, na který se prostě nedá zapomenout!
 
 
6. 10.   Fotečky štěňátek z nových domovů.
 
Frodo (Aiden) - užívá si život v Polsku
 
 
Amanda a také její kamarád Black
 
 
Bea
holka ví, jak si pohodlně lehnout
 
 
 
Baddy (Brio)
 
 
Bradley
 
 
 
2. 10.   Minulý víkend patřil k těm bláznivějším. V sobotu jsme se s Amandou účastnili mezinárodní výstavy v polské Wroclawi. Rozhodčí Grzegorz Weron. Amanda nastoupila do třídy pracovní a získala hezký posudek a známku V1 CWC. Amanda je opět o krůček blíže k titulu šampion Polska.
Společnost na výstavě nám dělala Monča. Děkuji také za hezký páteční večer strávený v Broumově.
 
Love Is All Around Black Brianta - V1 CWC
 
V neděli ráno jsme vyrazili směr Vysočina, na hon na kachny. Je radost dívat se na pejsky, jak je práce baví!
 
 
30. 9.   V neděli 20. 9. jsme se jako každý rok vydali na klubovou výstavu do Oslavan. Přihlášeni byli Endík (Barney), Shadow (Arny), Chilli (April) a Blue (Blueberry).
Jako první nastoupil do kruhu Shadow do třídy mladých, dostal od pana rozhodčího krásný posudek a vzhledem k současnému stavu kožíšku ohodnocení VD4. Ve stejné době se v kruhu prezentovali ve třídě dorostu Endík a Blue. Endíka předváděla mladá panička Anička a musím říct, že se svého úkolu zhostila skvěle. Endíka sice nebavilo dlouho stát v postoji, ale Anička si s tím skvěle poradila. Dostali krásný posudek a známku VN3. Úplně stejně dopadla sestřička Blue. Jako poslední nastoupila do kruhu Chilli. Dostala bezchybný posudek a známku výborná, pana rozhodčího oslnila natolik, že ve svých devíti měsících třídu mladých vyhrála a získala titul CAJC! Tím se stává čekatelkou šampiona mladých.
Děkuji za vzornou prezentaci Endíka. Výstava byla jako každý rok skvěle zorganizovaná. Pořadatelům patří také velké díky.
 
rozhodčí: FCR Mr. David Hutchison, GR Mrs. Brenda Hutchison a Mrs. Kathy Gorman
FCR
April Jackie's dream V1 CAJC - v 9 měsících se tak stává čekatelkou junior šampiona
Arny Jackie´s dream VD4
GR
Blueberry Jackie´s dream VN3
Barney Jackie´s dream VN3

Autorem fotek je Dan Šamánek, moc děkuji.

Anička s Endíkem a Blue
 
Chilli
 
Endík při posuzování - s Aničkou jsou sehraná dvojka
 
Endík s rodinou, děkuji za péči o naše zlatíčko
 
 
13. 9.   Dnes jsme se s naší omladinou vydali do Albrechtic nad Vltavou, abychom se mohli účastnit OVVR. Chlupáčci pracovali úžasně.
Všichni tři získali plný počet bodů, jako jediní účastníci. Blue vedl Peťa. Chilli a Shadow absolvovali zkoušky se mnou. Byla to pro mě premiéra vést dva psy na zkouškách. Byla to skvělá zkušenost.
Zkoušky byly moc pěkně zorganizované a panovala na nich přátelská atmosféra. Všichni zúčastnění zkoušky dokončili, patří jim velká gratulace. Velké poděkování patři celému týmu Retriever Real za skvělou organizaci. Foto máme pouze z mobilu.
 
Blueberry Jackie´s dream OVVR 232 bodů
 
April a Arny Jackie´s dream
 
 
10. 9.   Naše zlatá princeznička Jackie má dnes 7 let. Přejeme hlavně zdraví a stále tolik elánu, chuti do práce a do života. Všechno nejlepší přejeme celému vrhu "P" Chlupaté štěstí.
 
 
7. 9.   Nedělní dopoledne patřilo našim štěňátkům. Užili jsme si krásnou vycházku lesem a také si trošku pocvičili. Aria je stejný pracovní šílenec jako Chilli. Po kom to ty holky asi mají? Děkuji všem za krásně strávený čas.
 
 
Je září a začaly nám tahy na kachny. První tah jsme si užili v místním sdružení. Jackie s Lukym jsou sehraná dvojka.
 
 
31. 8.   V sobotu 22. srpna se konala klubová výstava KCHLS v Třeboni. Flatíky posuzovala Hana Ahrens a zlaťáčky Sussanna Höger.
Nejdříve nastopil Shadow a získal krásný posudek a známku VN1. Jako další na řadu šla Chilli a získala také pěkný posudek a známku N3. Blue skončila stejně jako Chilli se známkou N3. Obě holky potřebují podle rozhodčích čas, aby dospěly.
Jako poslední z naší výpravy šla do kruhu Amanda. Výsledek byl naprosto fantastický. Amanda získala ve třídě pracovní první místo a titul CAC. Ziskem již třetího titulu na klubové výstavě splnila podmínky pro udělení titulu Klubový šampion KCHLS!
Na výstavě jsme měli možnost vidět malou Amandu (Amanda Jackie´s dream). Je to zvídavá, akční flatí slečna, která má skvělou rodinu. Děkujeme jim za společnost na výstavě a hlavně za příkladnou péči o Amandu.
 
třída dorostu
Arny Jackie´s dream VN1
April Jackie´s dream N3
Blueberry Jackie´s dream N3
třída pracovní
Love Is All Around Black Brianta V1 CAC => splněny podmínky pro titul Klubový šampion KCHLS!
 
pejsci zleva: Amanda, Blue, Chilli, Black. malá Amandička a Shadow
 
Amanda (ležící) se svými dětmi (Shadow, Amandička a Chilli)
 
 
27. 8.   Krásné fotky z nových domovů. Už to nejsou naše malá štěňátka, ale pěkně velká psiska, na které pomalu leze puberta.
 
Lucky (Atrey) - u paničky v posteli je nejlíp
 
Amandička si vyzkoušela i výstavu a dopadla výborně - gratuluji páníčkům
 
pohodu si umí užít i v práci                       
 
Bruno (Bagheera)
V horkých letních dnech si Bruno užívá osvěžení v bazénu. Vodu miluje.
   
když se zrovna nekoupe, tak si užívá pohodu doma       
 
Baddy (Brio) také vodou nepohrdne. Když má možnost, rád se osvěží
 
 
 
21. 8.   Ani během toho, co hlídáme štěňátka, se ve výletech neomezujeme. Tentokrát jsme se vydali na Šerák. Cesta nahoru byla trošku náročnější, ale zvládli jsme ji bez problémů všichni. Dolů jsme scházeli za mírného deště, ale ani to nám nekazilo radost z nádherného dne.
 
        jsme připraveni
 
náročnější terény střídaly chvíle pohody
 
nádherný výhled
 
                                                                                                               
prostě blázni, ale štastní
 
 
17. 8.   Ukázka úžasného slunného odpoledne s Katkou. Moc děkujeme za krásné fotky.
 
 
 
13. 8.   Jeden z chladnějších večerů jsme trávili na výcviku se štěňátky. Kvalita fotek není dobrá, ale hezky vyjadřuje jejich nadšení pro práci.
 
Chilli a její vášeň pro aport
 
Blue a její elegance
 
Shadow "Šedou" milovaný knedlíček a jeho vášeň pro aport
 
 
12. 8.   Po delší době opět fotky z nových domovů.
 
fotky Marleyho z OVVR (Bowie Jackie´s dream)
 
Baddy si užívá s rodinou u vody
 
Bea
umí pořádně zlobit, stejně tak se chovat jako andílek
 
 
bahno prý prospívá na kožíšek (jen panička to ne vždy chápe), ale je to vzorná holka sama se i umývá (teda jen občas)
 
Baddýsek (Brio)
 
Amanda
 
 
28. 7.   Využili jsme přívětivého počasí a vyrazili si se smečkou trošku pocvičit.
 
 
Jackie a Luky
 
Amanda a Chilli
 
Blue
 
Šedounek
 
 
27. 7.   V neděli se konala klubová výstava RK v Horce nad Moravou. Po mnoha letech se do výstavního kruhu vrátil Luky. Tentokrát do třídy veteránů. Dostal krásný posudek a druhé místo. V hodnocení mu ublížil stav jeho zubů po dávné nehodě v praxi. Zlaté retrievery posuzovala paní Ingrid Grill z Rakokuska.
Ve třídě dorostu se vystavoval Šedou (Arny Jackie´s dream). Obrdžel krásný posudek a získal první místo. Flatíky posuzovala paní Claudia Berchtold také z Rakouska.
Jsem na oba kluky pyšná. Byl to nádherný den strávený s přáteli v krásném prostředí. Výstava byla skvěle zorganizovaná. Jedna z nejlepších, kterých jsem se účastnila. 
 
 
21. 7.   Během toho, co Endík (Barney) trávil čas u nás jsme ho ostříhali. Roste z něj moc pěkný pejsek.
 
 
20. 7.   Krásná zpráva přišla od páníčků Marleyho. Marley minulý týden složil s pánečkem OVVR v necelých sedmi měsících. Jsem na vás pyšná. Posílám velkou gratulaci!
 
Marley (Bowie Jackie´s dream) OVVR 208 bodů
 
 
V horkých letních dnech je v bazénu příjemně
_brezen66.jpg?ver=0" style="width: 400px; height: 268px;"/>
jaká máma, takový syn
 
27. 3.   Na vycházky chodí štěňátka pravidelně. Chovají se vzorně a krásně zvládají přivolání.
                        věčně vysmátá Blue
 
            někdy je třeba dát hlavy dohromady                                                        Růženka
 
Kromě vycházek zvládáme i výcviky.
Aimee, Gucci, Ares, Amanda, Jackie a Aronek
 
Víkend byl opět ve znamení odjezdu štěňátek.
 
Nejdříve do nového domova odjela naše sladká Růženka
 
a na cestu do nového domova se vydal také Bradley
 
23. 3.   Krásné zprávy přichází z nových domovů. Moc všem děkuji za informace, videa a fotky.
 
Endík (Barney) si umí užívat odpočinku
 
Bruno (Bagheera) už je ve Švýcarsku jako doma, moc se mu tam líbí
 
Bea je nejen skvělý společník, ale také velký pracant :D
 
Bradley
 
Baddýsek (Brio)
 
Baddýsek
 
 
Amandička
 
Pappy (Amaya) si pohodu také umí užít
 
21. 3.   Vrátila se k nám flatí slečna Ari. Fenečka má poúrazové zranění lokte. Veškeré vyšetření už máme za sebou a prognózy jsou zatím spíše optimistické. Pro více info mne kontaktujte. Fenečka je vhodná jako "gaučový" miláček.
 
19. 3.   Dnešní krásné odpoledne si štěňátka užila lumpačení na vycházce.
          Blue - úžasný zlaťáček s duší praštěného flata                            Aiden - volný pejsek
 
            někdy je třeba dát hlavy dohromady                                                úžasná Růženka
 
18. 3.   V neděli jsme si užili úžasné odpoledne. Přijel za námi Endík (Barney). Vzali jsme ven Blue (Blueberry) a Chilli (April). Štěňátka si to báječně užila a my také. Endík je moc šikovný, krásně poslouchá, umí si sednout. Je to prostě zlatíčko. Vyzkoušeli jsme si i aportíky a krásně jim to šlo.
Endík šilula
 
 
Endík nahání Blue
 
 
 
15. 3.   Poslední dny byly opět ve znamení odjezdu štěňátek do nových domovů. Krásný život Vám přeji zlatíčka naše.
Papy (Amaya) se svojí novou rodinou
 
na dalekou cestu se vydal Bruno (Bagheera)
 
Lucky se svojí paničkou (Atrey)
 
10. 3.   Dnešní krásný slunečný den jsme využili k focení.
volní kluci Aiden a Andy
 
slečna růžová Annie a zelený lumpík Lucky (Atrey)
 
nové fotky mají i naše goldení zlatíčka slečna Blue a zlatý pejsek Bruno (Bagheera)
 
V sobotu jsme si vyrazili s Amandou a Aimee pocvičit. Společnost nám dělala také April, která si užívala lumpačení.
společných her není nikdy dost
 
vášeň pro práci Aimee opravdu nechybí
 
zatímco mamka pracuje, tak dcera nabírá sílu na další lumpačení
 
poslušnost je také třeba
 
1. 3.   Děkuji všem majitelům za fotečky, které posílají!
 
Aria
 
Easy (Ariel)
 
 
Amanda
 
Endy (Barney)
 
Baddy (Brio)
 
Marley (Bowie)
 
 
Bea
  
 
Biscuit
 
28. 2.   Dnes si přijela rodinka pro Barneyho. Budou mu říkat Endy, už se těším, až ho opět uvidím na výcviku. Endíku krásný život v nové rodině ti přejeme a buď hodný.
 
27. 2.   Dnes pro nás opět nastal den loučení. Do nového domova odjela flatí slečna Aria, která bude bydlet hodně blízko nás. Snad ji holčičku budeme často vídat. Odjel také zlaťáček Biscuit. Ten zase bude bydlet celkem blízko tátovi, odstěhoval se nám totiž do Vídně. Zlatíčka moje mějte se v nových domovech krásně, hlavně ať se Vám dostává hodně lásky a péče.
Aria se svojí novou rodinkou
 
Biscuit s páníčkem
 
23. 2.   Opět krásné fotečky z nových domovů. Děkuji moc všem páníčkům za každou zprávu a fotku a hlavně také za vzornou péči o štěňátka.
 
Amandička
   
 
Easy (Ariel)
 
Bea
                                                                                                           
Baddy (Brio)
    
 
Marley (Bowie)
 
16. 2.   Krásné zprávy přichází z nových domovů. Štěňátka se hezky zabydlují. Všem moc děkuji za fotky a zprávy!
 
Baddýsek hned první den sledoval s dětmi večerníček a že ví kam si lehnout
 
 
Marley (Bowie) si také krásně zvyká na nový domov
 
 
Bady (modrásek Brio) je velkým mazlíčkem i v novém domově
   
 
 
Bea si umí odpočinek vychutnat v každé pozici, i když dnes ukazovala, že umí i pěkně lumpačit
 
 
Krásné zprávy dostávám také od flatíků. Amandička se chová vzorně, jen občas pozlobí kočičky, kámoše Blackouška a samozřejmě také paničku
 
14. 2.   Zlaťáčci se nám začali rozjíždět do nových domovů. Zlatíčka mějte se krásně a moc nové páníčky nezlobte. Flatíci jsou ještě volní.
 
12. 2.   Víkend byl časově náročnější, ale úžasný. V sobotu dorazila Monča s Pájou, Pájínkem a chlupáčky. Štěňátka dostala spoustu dárečků. Moc za ně děkujeme. Za celý víkend byla řádně vymazlená a užila si i lumpačení s šediváky. Pro štěňátka byla premiéra setkání s ohaři, pro mě byla v neděli premiéra zaběhat si v kruhu s Chunnýskem. Děkuji Moni za svěření tvého zlatíčka.
Krásný víkend plný úžasných zážitků! Mončo a Pájo ještě jednou děkuji za všechno a už se těším na konec února.
 
9. 2.   Krásné zprávy chodí z nového domova naší malé žluté Amandičky. Má se tam jako v bavlnce. Páníčkové jí dokonce založili web, kde pravidelně přidávají její fotky. Podívat se na ně můžete zde. Moc děkuji za krásné fotky, pravidelné zprávy a hlavně za péči o Amandičku.
s kamarádem Blackouškem           
 
 
 
5. 2.   Zlaťáčci mají ve fotogalerii nové postojové fotky. Dnes krásně vysvitlo sluníčko, takže máme nové fotky z lumpačení na zahradě, jsou ve fotogalerii.
 
3. 2.   Na fotky ze společného lumpačení na zahradě se můžete podívat ve fotogalerii.
 
1. 2.   Flatíci nám pomalu odchází do nových domovů. Zlatíčka naše mějte se krásně! Je to těžké se s nimi loučit.
 
 
28. 1.   Flatíci kromě řádění doma si také začali užívat cestu autem. Kromě dvou slečen si ji všichni zatím užívali. Štěňátka si užívají spoustu mazlících návštěv. Všem děkujeme za úžasný čas, který u nás tráví.
Od mateřských povinností jsme si v sobotu odskočili na cvičák. Peťa se ujal vedení výcviku a my si užili s Aimee výcvik ve skupince. Výsledek nebyl vůbec špatný, jen kdyby nefoukal tak vlezlý studený vítr.
 
flatíci si užívali první sníh i cestování autem
 
zlaťáčci
 
 
 
 
23. 6.   Z nového domova přidávám tentokrát fotky Froda (Aiden) a Bruna (Bagheera).
 
Frodo si s páníčky umí užívat života
img alt="" src="https://www.jackiesdream.cz/fcr_a_nove_domovy/23_cerven_frod
 
 
17. 7.   Dnes je to osm let co se v Sedle narodil Lukásek. Chováním stále akční, veselý a hravý pejsek. Luky doufám, že ti elán a energie ještě hodně dlouho vydrží. Nechce se mi věřit, že už patříš mezi veterány. Luky hlavně hodně zdraví, to je to nejdůležitější!!! Vše nejlepší přejeme celému vrhu "L" Chlupaté štěstí
 
 
8. 7.   Úmorná tepla jsme se snažili trávit u vody. Od čtvrtka nám společnost dělá také Endík (Barney). Do smečky se začlenil naprosto bez problémů. Užívá si příležitostí, že může pořád někoho z chlupáčků zlobit a hrát si.
to nejlepší co se dá v teple dělat
 
            Endík a Chilli                                                                                Blue a Lili
 
Lukásek a Amanda
 
            Blue potapěč                                                                        Luky, Aimee a Blue
 
Blue, Aimee a Amanda
 
 
7. 7.   Dnes nám dorazil očekávaný dopis. Amanda je již oficiálně český šampion krásy!
 
 
 
4. 7.   Z nových rodin přichází krásné zprávy a fotky. Děkuji všem majitelům našich štěňátek za zprávy.
 
Beuška si hned oblíbila paniččino nové křeslo
kromě milých kukučů umí Beuška i pěkně lumpačit
 
Pappy (Amaya)
 
Amanda
 
 
2. 7.   V sobotu ráno přijela Monča s celou rodinou. Nejdříve jsme se vydaly do Brna na mezinárodní výstavu psů. Amanda se krásně prezentovala a získala V1 CAC. Tímto titulem splnila podmínky pro udělení šampiona krásy ČR. Monča vystavovala Anguska a vedlo se jim skvěle V1 CAJC, BOJ a BOS.
 
Výstavou začal úžasný pracovní, relaxační a hlavně neopakovatelný crazy víkend, který skončil až v pondělí večer. Děkujeme za návštěvu! Fotky z celého víkendu jsou zde.
 
pejsci pracovali
Blue a Šedou
Šedou a Chilli
Luky
 
také jsme fotili nepracovní fotky
 
Chilli a Šedou
 
 
Pájínek si velmi oblíbil Blue a Pájínka si hodně oblíbil Šedou
 
došlo i na společné fotky
 
Pájínek se o víkendu rozhodně nenudil
 
 
24. 6.   Víkendová vycházka se štěňátky se vydařila. I přes předpovídaný déšť spadlo nakonec pouze pár kapek. Vydali jsme se cestou necestou a bylo to velmi příjemné.
 
 
pocvičili jsme i poslušnost
                    Aria                                                                                 Endy (Barney)
 
                Chilli                                                                                   Endy
 
   Lumpačení si celá smečka užívá nejen doma, ale i na zahradě (fotky z doby kdy tu byl ještě Bradley i Růženka).
Jackie si s dětmi hraje, ale také na ně dohlíží
 
Aiden a Chilli
 
 
Bruno
řádit umí ve vodě i doma
 
odpočinek i vycházky si umí užít
 
s páníčkem i kamarády je šťastný
 
 
22. 6.   Velkou radost mi minulý týden udělala panička Biscuiho. Našla si čas a s rodinou nám přijela Biscuiho ukázat. Biscui žije v Rakousku a má se tam báječně. Panička o něj nádherně pečuje, užívají si společné výlety a vycházky. Panička o něm říká: "Biscui není jen zlatý retriever, on je prostě zlatý". Roste z něj krásný, chytrý a hodný pejsek. Děkuji za péči o něj a za návštěvu. 
loučení při odjezdu
 
A pro změnu jedna domácí lenošící našich chlupáčků. A že ví, kde si ustlat :o)
 
 
17. 6.   Krásné zprávy a fotky opět přišly z nových domovů.
Bruno (Bagheera) si užívá pohodu nejen doma, ale i u vody. Lásku k vodě má opravdu velkou
 
jezero má přímo pod domem, což si náramně užívá
  
  
 
Baddy (Brio) se rozhodně nenudí. Se svojí rodinkou se účastní mnoha výletů
  
 
Pappy (Amaya) je velmi akční štěňátko. Ráda si hraje hlavně s kamarádkou Májou.
 
 
9. 6.   Fotky z nových domovů.
Andík tráví teplé dny u vody
 
Amanda také miluje vodu, společnost jí dělá parťák Black
 
 
Bea Blanche - ráda sleduje televizi stejně jako odpočívá na dlaždičkách
 
Marley (Bowie) si užívá výletů i vody
 
 
Bradley - vycházky si náramně užívá
 
 
8. 6.   Jako každý rok se i letos v rámci programu Ignis Brunensis konal Balloon Jam. V sobotu večer jsme se vydali na start horkovzdušných balónů podívat i s pejsky. Ti si akci užívali, protože je chtěl neustále někdo hladit.
foto z mobilu
    Chilli sleduje co se chystá
 
 
 
 
1. 6.   Další část velmi vydařených fotek od Katky, děkujeme za ně!
Aimee, Amanda a Jackie
 
                    Lukásek                                                                                    Amanda
 
            Aimee                                                                                    Jackie
 
Šedounek je stále volný. Je to velký pohodář. Tohle je jeho nejoblíbenější pozice pro odpočinek.
 
 
22. 5.   Dnes jsou to dva roky, co se narodila Aimee. Jediné štěňátko Emilia a Jackie. Holčičko naše hlavně zdraví a stálý optimismus.
 
 
21. 5.   Krásné fotky Amandy a Jackie
 
 
 
18. 5.   Minulý víkend se v Humpolci konala klubová a speciální výstava všech plemen v KCHLS. Pro naši stanici to byla akce více než úspěšná. Přihlášena byla i Amanda, ale v pátek se rozhodla, že bude raději hárat než běhat někde v kruhu. Na výstavu jsme vyrazili tedy jen se štěňátky.
V sobotu se výstavy účastnila také Bea Blanche a Baddy. Děkuji páníčkům, že vážili cestu a na výstavu přijeli.
V neděli nám společnost dělal také Marley, kterého jsme měli na hlídání. Byla to pro něj nová zkušenost. Pobyt na výstavě si užíval, pohrál si se štěňátky i ostatními pejsky.
V sobotu se konala klubová výstava
rozhodčí: FCR Karlo Bala (SRB), GR psi Jan Roger Sauge (NO), GR feny Siniša Pavlović (SRB)
třída štěňat
GR
pejsek
Baddy Jackie´s dream VN1
fenky
Blueberry Jackie´s dream "Blue" VN2
Bea Blanche Jackie´s dream N

FCR
pejsek
Arny Jackie´s dream "Šedou" VN1
fenka
April Jackie´s dream "Chilli" VN1

neděle - speciální výstava
rozhodčí: FCR Marianne Gyárfás (HU), GR feny Jan Roger Sauge (NO)
třída štěňat
GR fenka
Blueberry Jackie´s dream "Blue" VN2
FCR
pejsek
Arny Jackie´s dream "Šedou" VN1
fenka
April Jackie´s dream "Chilli" VN1, BIS BABY

Moc děkuji všem majitelům odchovů za vzornou prezentaci. Všichni pejsci dostali krásné posudky. Jsem na vás moc pyšná!

náš velmi úspěšný tým
 
Beuška - v kruhu se jí moc nechtělo stát, ale lumpačení to by jí šlo. Vzhledově se velmi podobá mámě. Děkuji moc, že jste dorazily!
 
Baddýsek - i během čekání na závěrečné soutěže byl plný energie a elánu. Děkuji moc páníčkům Baddýska, že na výstavu dorazily a také, že vydrželi až do závěrečných soutěží.
 
čekání na závěrečky jsme trávily různě - pohybem i relaxací aneb reklama na vzorná štěňátka
 
Marley, Chilli a Blue lumpačí v pampeliškách
 
            Šedou                                                                                    Blue
 
Chilli

 

 
15. 5.   Ve čtvrtek večer nám majitelé přivezli na hlídání Marleyho (Bowie). Postupně se seznamoval s celou smečkou. Nejdříve byl překvapen a nechtěl být se všemi pejsky, ale hned večer se plně začlenil do smečky. Víkend jsme si užili, Marley má skvělou povahu a je velmi přátelský. V pátek jsme se vydali opět na vycházku se štěňátky. Marley celou dobu dováděl. Je úžasně energické štěňátko.
 
            vysmátý Endík                                                                        Chilli
 
čas na hry se najde na každé vycházce
 
Bruno je šťastný, páníčkům dělá radost
 
 
14. 5.   Odpoledne strávené s Katkou, výsledek jako vždy fantastický. Už se těším na další fotky. Pokud máte zájem o focení domluvte se přímo s Katkou.
 
Foto z nových domovů - tentokrát Frodo (Aiden). Doma se hned zabydlel a ani nevymýšlí moc lumpáren.
 
Beuška a její sladké výrazy (většinou pak vymyslí nějakou tu lumpárnu)
  
 
 
13. 5.   První květnovou sobotu za námi přijeli páníčci Baddýska, abychom ho ostříhali na klubovou výstavu. Byl hodný a ani moc neprotestoval. Moc mu to sluší. Je hodně podobný Jackie a má krásně zlatou barvu. Po stříhání jsme se vydali na vycházku společně s Endíkem. Děkujeme moc za návštěvu. Více fotek ve fotogalerii.
Baddýsek
 
hraní a dovádění není nikdy dost
 
 
 
Tentokrát přidávám fotky Ariel. První víkend v novém domově. Hned se doma zabydlela a získala si srdce celé rodiny. Ari prostě nejde nemilovat. Autorem fotek je Libor Matějka.
 
 
12. 5.   Poslední dubnový den jsme si užívali s celou smečkou u ohně. Využili jsme možnosti si projít překážky. Štěňátka byla také moc šikovná.
Aimee na kladinu není zvyklá, zatímco Luky ji chodí jako profík
 
Chilli se za pamlsek nechala hned přemluvit
 
Šedounek trošku váhal, ale nakonec jsme to zvládli
 
I Blue si kladinu vyzkoušela
 
                                                                                                  tunel pro štěňátka také nebyl problém
 
Blue a Chilli
 
 záchranářský tunel také bez problémů, tentorkát v podání Ari                    Chilli relaxuje
 
Hned druhý den dopoledne se vydala Arinka do nového domova. Holčičko naše hlavně ať je to tentokrát ten pravý domov, kde budeš šťastná a budou tě tam mít rádi.
 
 
Od Froda (Aiden) dorazily také fotky z nového domova. Krásně se zabydlel a je moc šikovný.
 
Andy si také užívá pobyt v nové rodině. Učí se povely a dělá páníčkům radost.
 
11. 5.   Koncem dubna nás navštvívila Bea s paničkou. Holka krásně roste, je pěkně akční a zvídavá. Děkujeme moc Ireně za návštěvu a hlavně za vzornou péči o Beu.
Společně jsme vyrazili na vycházku se štěňátky. Na vycházce nechyběl ani Endík (Barney), Aria a Andy s páníčky. Děkujeme moc vše za krásně strávený čas. Fotky z vycházky jsou ve fotogalerii zde.
Endy a Bea - nerozlučná dvojka na vycházce
 
Blue a Endík
 
 
 
 
Tentokrát přidávám fotky Arii.
 
A Bruna (Bagheera)
Bruno se svojí kamarádkou na zahradě       
 
10. 5.   I letos jsme se pokusili vyfotit smečku na pampeliškách. Bohužel jsem dorazili už v pozdní čas, tak už nebyly tak krásně rozvité. Ale nám to radost nepokazilo.
zleva: Luky, Jackie, Amanda, Aimee, Šedou, Chilli, Ari a Blue
 
    Jackie a její dvě dcery (Aimee, Blue a Jackie)                   Jaká máma, taková dcera - lumpačit by jim šlo
 
 
Pappy (Amaya) je s Májou nerozlučná dvojka.
 
Bea je pohodářka
 
 
9. 5.   Hned den po focení odjel do nového domova Andy. Rodina si ho zamilovala na první pohled. Bydlí kousek od nás v Lipůvce, věřím, že se budeme vídat.
 
Další týden odjel do nového domova Aiden (nýní Frodo). Odstěhoval se do Polska, bydlí blízko Pappy (Amaya). Cestu zvládnul bez problémů a druhý den už si užíval výlety v přírodě.
 
Amandička si umí život užívat. Je šikovná a učenlivá. Páníčkům dělá velkou radost. I když zlobit umí taky pořádně.
 
Baddýsek (Brio) si takhle užívá cestování
 
8. 5.   Když byli Andy s Aidnem ještě volní, přijela je vyfotit Katka. Na focení jsme vzali i Ariel. Moc děkuji za ochotu a hlavně za úžasné fotky! Pokud máte zájem o focení, kontaktujte přímo Katku zde.
  
                            Andy                                                                             Ariel
 
                        Andy                                                                                         Aiden
 
 
                            Aiden                                                                                Andy
 
                    Andy, Ariel a Aiden                                                                      Ariel
 
Z nového domova nám došly fotky také od "Růženky", nyní Sisi. Roste z ní krásná fenka.
                                                           
Fotky také došly od Marleyho (Bowie).
 
7. 5.   V dubnu bylo mnoho krásných slunných dnů. Vycházky jsou hned hezčí a pozitivnější.
chuť nosit míčky mají chlupáčci vždy
 
 
           co se v mládí naučíš...                                                                    Blue a Šedou
 
 
Doplňuji další fotky z nových domovů.
 
Beuška umí nadšeně vítat i klidně odpočívat
 
  
Pappy si také umí užívat pohodu. Tvoří nerozlučnou dvojici s kamarádkou Májou.
 
6. 5.   Pokračuji v doplňování restů. Užívali jsme si také vycházky s našimi odchovy. Na začátku dubna s námi vyrazila flatí slečna Aria s páníčky a goldení chlapeček Endy (Barney) s celou rodinou. Fotky z vycházky si můžete prohlédnout zde
Endy celou vycházku řádil s Ari
 
také jsme trošku pocvičili a po správně provedeném cviku následuje pořádná pochvala
 
chlupáčci zleva: Endík, Ariel, Jackie, Blue, Amanda a Aria
 
Krásné zprávy, fotky a videa chodí ze Švýcarska. Bruno (Bagheera) se tam má úžasně.
 
Lucky (Atrey) si zase užívá pobyt v Kladně. Chodí se koupat na rybník a dělá společnost paničce.
  
 
5. 5.   Téměř po měsíci mám zpět počítač. Postupně budu doplňovat fotky z nových domovů i aktuální informace. Událo se toho za měsíc opravdu hodně. Do nového domova nám odjel nejdřív Andy pak Aiden a v pátek odcestovala do nové rodiny i slečna Ariel. Podrobnější info dodám později.
 
Zatím aspoň pár fotek z nových domovů.
Biscui - pan zelený užívá si spoustu radosti. Už zjistil, jak si omotat paničku kolem packy a taky umí pěkně trucovat, ale nikdy mu to dlouho nevydrží a přijde se mazlit.
není nad to si najít pohodlnou pozici na spánek
 
umí se i krásně usmívat - čertíci mu koukají z očí
 
Bradley - pan žlutý užívá si lumpačení s dětmi. Paničku občas zlobí více, než by chtěla, ale on jí to umí vynahradit.
  
 
2. 4.   Opět další fotečky z nových domovů. Moc Vám vše děkuji za to, že posíláte fotky. Mám radost z každé zprávy a fotky!

Biscuit - užívá si s paničkou každou chvilku, dostala jsem mnoho nádherných fotek. Moc děkuji!
 
  
Bradley se v novém domově také krásně zabydlel
 
Bea s paničkou - moc jim to sluší!
 
Amandička si nejen užívá pohodlí, ale také chodí pomáhat do práce, jako správný flatík všude je šťastná a nadšená
 
Lucky (Atrey) už vyzkoušel i vodu
 
1. 4.   V sobotu přijela štěňátka. Vydali jsme se na vycházku a také trošku pocvičili. Jsou moc šikovní a talentovaní. Moc děkuji páníčkům, že váží cestu, aby se s námi mohli potkat! Aiwa i Endík dělají velké pokroky a jsou moc šikovní.
Endík si nejdřív pocvičil a pak si užil zaslouženou odměnu
 
Aiwa i Aiden sledují co se zrovna děje
 
Endík zlobí Endíka, Aiwa si také užívá, že může Endíka pozlobit
 
        Endík šikula                                                                                            copak tam asi je?
 
chlupáčci zleva: Endík (Barney), Endík (Andy), Aiden, Arny a Aiwa Lakšmi
 
30. 3.   Společné vycházky jsou úžasné. Všichni si je užíváme.
 
 
zbyl čas i na postoje
                  naše krutiprdelka Ari (Ariel)                                                                Blue
 
29. 3.   Postupně doplňuji restíky a dodávám fotky z minulého týdne. Tentokrát ze štěněcí vycházky, které se účastnil Endík (Barney), Aiwa, Chilli (April) a Blue. Štěňátka si blbnutí krásně užila. Úžasná byla reakce Aiwy, když viděla po více než měsící mámu. Ta radost byla na obou stranách úžasná.
        Blue, Endík, Aiwa a Chilli
 
Endík hodně řádil s Aiwou, okusovali se navzájem
 
  zkoušeli jsme i aporty - velkou chuť do práce mají prckové                                 Aiwa
 
Začátkem týdne dorazila na návštěvu Jana s Karduškou. Jani děkujeme za návštěvu a krásně strávený čas.
 
 
 
 
28. 3.fotky vypadají tak pozitivně, ale ten vítr byl šílený
 
22. 1.   Je to přesně měsíc co se narodili naši zlaťáčci. Jsou čím dál akčnější.
 
Flatíkům jsme dnes nafotili postojové fotky. Někteří jsou ještě volní.
světle modrý pejsek
 
hnědá fenka
 
21. 1.   Dnes flatíci slaví šest týdnů. Poprvé byli na zahradě. Lumpačili, běhali, řádili a poznávali. Zlaťáčci pobýhali v kuchyni a asistovali při vaření.
tolik věcí k okusování a poznávání
 
odpočínek po večeři
 
výbavička pro naše chlupáčky
 
19. 1.   Štěňátka jsou úžasná, nemůžeme se jich nabažit. Věnujeme jim každou volnou chvilku. Ale ani dospělí chlupáčci nezahálí. Asistují nám při péči o štěňátka, ale užívají si i výcvik.
Lukásek a Aimee
 
andílci s ďáblem v těle
 
 
14. 1.   První pokusy o výstavní postoje v pěti týdnech.
 
 
 
11. 1.   Štěňátka neuvěřitelně rychle rostou. Užíváme si s nimi každou chvilku. Zlaťáčci se začínají krásně projevovat, vrčí a taky pobrukují spokojeností. Při pobytu mimo bedýnku se umí už i krásně rozběhnout.
Jani děkujeme za návštěvu a dárečky.
 
4. 1.   Nové hračky se u flatíků těší velké popularitě. Nové fotky flatíků i zlaťáčků opět ve fotogalerii.
 
Ukázka z úžasného focení s Katkou Mráčkovou. Flatíci se chovali celkem vzorně.
 
 
2. 1.   Štěňátka dělají každý den velké pokroky. Flatíci už začínají být pěkně akční. Začínají okusovat sourozence i plyšáky.