Archiv 2016

27. 12.   Úžasný výlet za našimi kamarády do Bratislavy. Vycházka, domácí pohoda, návštěva vánočních trhů. Prostě úžasný den. Škoda, že jsme nemohli zůstat déle. Hani a Peťo děkujeme moc za vše!
 
Železná studnička - krásné místo na vycházku v Bratislavě
 
že je pod nulou - no a co my do té vody stejně půjdeme
 
 
čekání na koupel - Peťa jim dělal společnost, aby jim na chodbě nebylo smutno
 
domácí pohoda - když můžou, tak s míčkem i spí
 
malá svačinka
flati baští pěkně spolu
 
 
 
25. 12.   Přejeme všem přátelům, kamarádům, návštěvníkům našich stránek krásné a klidné prožití Vánočních svátků a do nového roku hodně zdraví, štěstí, pohody a úspěchů.
 
 
22. 12.   Dnes slaví druhé narozeniny náš vrh "B" zlatých retrieverů. Přejeme hlavně zdraví a i nadále pohodový život ve svých rodinách. Všechno nejlepší Beuško, Blue, Endíku, Marley, Bruno, Biscuitku, Bradley, Baddýsku i druhý Baddýsku.
 
 
19. 12.   Poslední leč místního sdružení stála za to. Příjemná atmosféra, krásná práce psů, přívětivé počasí... Pejsci si práci jako vždy velmi užívali.
 
přeprava na korbě teréňáku nám nedělá problémy - někteří se během jízdy i prospí
 
 
 
18. 12.   Bea se plně zapojuje do lovecké praxe. S paničkou se účastňuje honů a rozhodně svému plemeni nedělá ostudu. Jsem na vás holky pyšná. Stejně jako si Bea užívá hony, tak si umí užít i domácí pohodu.
 
Biscuit
 
 
15. 12.   Aktuální fotečky flatíků. Děkuji všem majitelům štěňátek za posílání fotek!
 
Amandička se svým kamarádem Blackouškem
 
Aria
 
Pappy (Amaya)
 
Aiwa
 
Ariel
 
Shadow (Arny) a Chilli (April)
 
Frodo (Aiden)
 
Andy
  
 
Lucky
 
 
10. 12.   Dnes slaví krásné druhé narozeniny náš vrh flatíků. Přejeme jim hlavně hodně zdraví a i nadále krásný život ve svých milujících rodinách.
Shadow, Andíku, Lucky, Frodo, Amandičko, Ario, Pappy, Chilli, Ariel, Aiwo a Sisi všechno nejlepší!
 
 
6. 12.   Jižní Čechy nyní vypadají pohádkově. Krásnou fotku Beušky z procházky jsem dostala.
 
 
Zatímco venku mrzne si Baddýsek (Brio) užívá domácí pohodu. Typická poloha pro štěňátka od Jackie
 
 
3. 12.   Krásné úspěchy našich odchovů. Biscuitek složil poslušnostní zkoušku BGH 1. Posíláme velkou gratulaci do Rakouska Biscuimu i paničce!
Amaya se účastnila Krajowe Wystawy Psów Rasowych v Polsku. Získala hodnocení V1 CWC. Velká gratulace patří Papy i její mladé paničce handlerce a celé rodině.
 
 
Biscuitek
 
Pappy s paničkou (Amaya)
 
 
13. 11.   Víkend plný zážitků. 
Neděle ve znamení poslušnostních zkoušek. Společně s Martou jsme se vydali na sloučené zkoušky. Opět jsem si užila zkoušky hned se dvěma pejsky najednou. Nervy pracovali jako vždy, ale chlupáčci nás v tom nenechali.
Aimee Jackie´s dream - BH
Arny Jackie´s dream "Shadow" - BH
Love Is All Around Black Brianta "Amanda" BH
Barney Jackie´s dream "Endy" ZZO
 
Sobotu jsme trávili na honě. Mrazivé počasí a foukající vítr nám radost z krásné práce našich psů rozhodně nezkazil. Byl to příjemně strávený den. A nejen my jsme trávili čas na honě. Svoji premiéru v praxi si užívala také Bea s paničkou v jižních Čechách. 
 
Velká gratulace k prvním poslušnostním zkouškám patří Martě a Endíkovi. A k úspěšné premiéře v praxi Irči s Beou. Děkuji za krásnou prezentaci stanice.
 
chůze bez vodítka Aimee a Shadow
 
 
Peťa s Amandou
 
Marta s Endíkem
 
kluci na honě - Luky i ve svých 9,5 letech zvládá hon s plným nasazením
 
premiéra Beušky na honě
 
 
6. 11.   Věčně vysmáte zlatíčko Jackie. Věkem veteránka, chováním rozhodně ne. Holka naše zlatá
 
 
 
4. 11.   Fantastické zprávy dorazily z Polska.
Pappy (Amaya Jackie´s dream) má DKK 0/0, DLK 0/0, oči čisté
 
 
20. 10.   Endík se stal oficiálně junior šampionem! Ještě jednou velká gratulace celé rodině a hlavně paničce Aničce, která s Endíkem všechny výstavy absolvovala.
 
 
19. 10.   Další štěňátko z vrhu B ze spojení Jackie x Vito obsolvovalo RTG. Biscui žije s paničkou v Rakousku a tam také byly dělány RTG. Děkuji paničce za péči o Biscuiho a hlavně za lásku, kterou mu dává.
Biscuit HD A2, ED 0, OCD neg/poz
 
 
10. 10.   Podzim už je tu, stromy se začínají krásně barvit. Čím více je počasí typicky podzimní, tím jsou z něj psi nadšenější. Podzimní plískanice, bahno, to se jim líbí. Fotky jsou ještě z doby, kdy svítilo sluníčko a bylo sucho.
 
hurá se mazlit - chudák Peťa
 
ach ty výrazy, nejsou ty holky náhodou příbuzné
 
 
7. 10.   Hony a tahy na kachny už pomalu končí. Pěkně jsme si je spolu užili. Jackie s Lukym nechyběli na žádném. Mám radost, že i v jejich věku se těší báječné kondici a rozhodně se při práci neztratí.
poslední hon ve složení Shadow, Jackie, Blue a Luky
 
 
6. 10.   Jednou za čas zavítáme také na cvičák. Často se k nám přidává i Endík s paničkou. Naposledy jsme si výcvik ozvláštnili miskami s různými dobrotami (masová konzerva, piškoty, granule...) a také na zem poházeli plyšáky a tenisáky. Výcvik to byl ze začátku náročný, pejsci měli tendenci chtít žrádlo nebo hračku. Ke konci už krásně vzorně chodili i okolo misky s vonící konzervou.
 
 
25. 9.   Jedna úžasná sobota strávená opět na Vranově s přáteli tentokrát v plné sestavě. Vycházka, voda a hlavně pohodová atmosféra. Pejsci byli nad míru spokojení a my také.
troška osvěžení nejdřív u studánky a pak v rybníčku
 
krásný výhled na zříceninu Cornštejn, jen vody je málo
 
chůze na vodítku nebo jídlo v restauraci s celou smečkou - žádný problém
 
pohoda po vycházce - Aimee, Amadna, Blue, Chilli, Quinty, Jackie, Shadow a Luky
 
 
24. 9.   Hony na kachny jsou pro nás nejoblíbenější z celé lovecké sezóny. Lukymu nikdo jeho věk netipuje, s jakou vervou ve svém věku zvládá lovit křídlaté kachny je obdivuhodné. Snad si takto bude užívat hony i příští rok. Mladí měli letos poprvé příležitost setkat se s křídlovanou kačenou a poradili si s ní hned na poprvé bez problémů. Shadow nejde do všeho hned po hlavě, ale nejdřív situaci zhodnotí a pak jedná. Chilli zase vše dohání svojí rychlostí. Blue dělá společnost Lukymu při lovu křídlatých kachen na hladině. Mám velkou radost z ocenění jejich práce od myslivců. To vždy potěší.
Jsem zvyklá na hony chodit s Jackie a Aimee a letos jsem zjistila, že i ve třech to jde. Aspoň se má možnost Shadow nebo Chilli něčemu přiučit.
 
první letošní kachní hon - Aimee, Luky, Amanda, Jackie a Shadow
 
 
21. 9.   V sobotu se konala klubová výstava v Oslavanech a také podzimní zkoušky ve Vacíkově. Na obou akcích jsme měli své zástupce. Výstava jako vždy pěkně připravená, kde panovala přátelská atmosféra. Ani déšť nám náladu nepokazil. Zlaté retrievery psy posuzoval Mr. Gordon Kipps (GB), feny Mr. Alistair Scott (GB) a flat coated retrievery Mrs. Ann Youens (GB).
S Jackie jsem se vrátila po čtyřech letech do kruhu. Návrat dopadl skvěle, Jackie si pobyt v kruhu užívala. Získala ocenění V2 (z 5).
V mezitřídě nastoupila Anička s Endym. Endy se krásně předváděl a získali V1 CAC (z 8). Endík tím splnil poslední podmínku pro udělení titulu Junior šampion. Jsem nesmírně pyšná!
Na výstavě nám společnost dělal také Biscuit s paničkou. Bisucitkovi se vystavovat nechtělo, neměl svůj den. Děkujeme moc za milou společnost. 
Jako poslední nastoupila do kruhu Chilli. Paní rozhodčí nešetřila známkami VD a dokonce i D. O to více jsem šťastná za její umístění. Získala krásný posudek a známku V2 res. CAC.
Na podzimních zkouškách bojovala Bea Blanche s paničkou. Jejich první zkoušky dokončily ve II. ceně (limitní známka z aportu v terénu). Jsem šťastná, že Beu práce baví. Krásně se u ní projevují vlohy její mámy a jsem šťastná, že je panička rozvíjí.
 
Děkuji všem páníčkům za prezentaci, společnost a ještě jednou  moc gratuluji ke krásným výsledkům! Jsem na vás pyšná!
 
zmoklí, ale šťastní - Endík s paničkou Aničkou
 
Jackie
 
šťastná panička s Beou - holky šikovný
 
 
13. 9.   Trocha poslušnosti nikdy neuškodí. Jak Endík (Barney), tak Shadow (Arny) dělají velké pokroky.
 
Endík
 
Shadow
 
 
12.9.   Lovecká sezona začala i pro nás. Ve středu jsme si užili první tah na kachny. Jackie s Lukym si ho maximálně užívali. Na zkušenou vyrazili i mladí a chuť do práce jim rozhodně nechybí. Postupným získáváním zkušeností z nich budou skvělí pomocníci na honech.
večerní pohoda u rybníka
 
 
11. 9.   Minulý víkend jsme si užili krásný den v zoo, společnost nám dělali Amanda a Shadow.
jízda vláčkem byla skvělá zkušenost
 
medvědi byli úžasní
 
 
10. 9.   Dnes je to 8 let co se narodila úžasná zlatá fenečka. Hodně mi toho dala, hodně mě toho naučila, je prostě úžasná! Holčičko moje, přeji si hlavě, abys tu byla ještě mnoho let zdravá, veselá, akční jako teď. Jackie vše nejlepší!
 
 
27. 8.   Na Vranově je prostě nádherně. Užili jsme si nádherný den ve skvělé společnosti. Hani a Peťo moc děkuji za pozvání. Pejskové si užívali koupání, pak vycházku a znovu koupání.
při procházce jsme navštívili krásná místa
 
někdo se kochá krásným výhledem a někdo hlídá smečku
 
Quinty, Chilli a jeden míček      
 
 
 
25. 8.   Sobotní den jsme strávili v krásném zámeckém parku v Třeboni na klubové výstavě KCHLS. Malá vada na kráse byli všude přítomní komáři. Ale ti nám den rozhodně nezkazili. Výsledky předčily naše očekávání.
FCR rozhodčí Mrs. Grill z Rakouska
April Jackie´s dream V2 res. CAC
 
GR rozhodčí Mr. Pedersen z Dánska
Barney "Endy" - V2 res. CAC
Bea Blanche - V2 res. CAC
Aimee - VD3
 
Gratulujeme majitelům našich štěňátek ke krásným výsledkům.
 
 
18. 8.   Odpolední pohoda na posečeném poli. Mám moc ráda tohle období.
 

můj milovaný "tým" Jackie, Aimee, Shadow a Chilli
 
pánečkův "tým" Amadna, Blue a Luky
 
 
 
7. 8.   Holky moje zlatý

 

6. 8.   Minulý týden se konala krajská výstava v Žebětíně. Výstavy se účastnil náš flatí odchov Andy. Byla to pro něj i pro paničku premiéra, kterou zvládli skvěle. Andík obdržel krásný posudek a hodnocení V1, vítěz třídy, krajský vítěz a doporučení absolvování dalších výstav. Posuzovala paní Jílková. Velká gratulace patří páníčkům. Jani, děkuji za prezentaci, premiéru jste zvládli skvěle.
 
 
5. 8.   Další negativní výsledky RTG ze spojení Jackie x Vito. Máme obrovskou radost! Velká gratulace a poděkování patří majitelům! Z Endíka se tímto stává chovný pes!
 
Barney Jackie´s dream "Endy"
DKK 0/0, DLK 0/0
 
 
31. 7.   Večerní pohoda v horkých dnech. Všichni jsme mokří (protože nejlépe se klepe přece u páníčků), šťastní a spokojení.
 
 
29. 7.   Další úžasné zdravotní výsledky. Zdraví je nejdůlležitější! Naši černoušci mají negativní RTG. Máme velkou radost!
April Jackie´s dream "Chilli" DKK 0/0, DLK 0/0, PL 0/0
Arny Jackie´s dream "Shadow" DKK 0/0, DLK 0/0, PL 0/0
 
 
 
28. 7.   Když je horko, tak naše vycházky směřujeme k vodě. U řeky se pejskům líbí.
            Aimee, Amanda a Chilli                                                        Shadow
 
 
 
25. 7.   Úžasné zdravotní výsledky! Již druhé štěňátko z vrhu Jackie x Vito má negativní RTG. 
 
Blueberry Jackie´s dream
DKK 0/0 a DLK 0/0
 
 
17. 7.   Dnes je to 9 let, co se narodil náš první zlaťáček Luky. Lukásek má dobrou kondici, stále chuť do práce, radost ze života. My si nepřejeme nic jiného, jen aby mu to ještě mnoho let vydrželo. A hlavně zdraví, aby mu sloužilo.
foto: Kateřina Mráčková
 
 
13. 7.   Minulý týden nás navštívili Monča, Pája, Pájínek a jejich pejsci. Hlavní náplň dnů byla jasná - cvičení. A že jsme si ho užili a nejen to. Byl to krásně strávený čas. Děkujeme moc za návštěvu a brzo na viděnou!
 
pohoda panovala jak při procházkách, tak při výcviku
 
3x Chlupaté štěstí - Chunny, Princess Jackie a Luckas                                        Aimee
 
 
Blue se maskuje na flata - a že jí to jde
 
Jackie za pár týdnů vstoupí mezi veterány, ale na jejím elánu a chuti do práce to vidět není
 
 
náš nejstarší - Luky a nejmladší - Blue
 
Aimee
 
Blue
 
Chilli a Shadow - sourozenci se opravdu nezapřou
 
Amanda
 
 
9. 7.   Nádherná vzpomínka na jaro. Krásně kvetoucí pažitka a naši pejsci. Každý má fotku na své stránce. Za skvělé focení a hlavně úžasné fotky moc děkujeme opět Katce Mráčkové.
 
naši mladí - Shadow a ztřeštěná Blue
 
Amanda a Lukásek
 
naši milovaní: Shadow, Aimee, Jackie, Amanda, Blue, Luky a Chilli
 
 
26. 6.   Pár fotek naší smečky z květnového srazu. V lese si to užívají.
naši stále vysmátí "důchodci" Luky a Jackie
 
     zlaté polomáčené - Lukásek                        Aimee
 
Chilli, Amanda, Blue, Shadow, Luky, Aimee a Jackie
 
 
19. 6.   V sobotu se v Brně konala mezinárodní výstava psů. Účastnil se náš odchov Endy. Endy se vystavuje se svojí mladou paničkou. Aničku výstavy baví a stále se v předvádění zlepšuje. S Endíkem jsou krásně sehraná dvojka. Výsledek byl opět naprosto úžasný. Pan rozhodčí byl z Endyho nadšený, velmi se mu líbil.
Jsme na vás moc pyšní a gratulujeme k nádhernému výsledku!
 
Endy (Barney Jackie´s dream) třída mladých V1 CAJC, BOJ (ze 7 psů), rozhodčí Pavlovič Siniša ze Srbska.
 
 
 
16. 6.   Červen ve znamení zkoušek našich odchovů. Velké poděkování patří majitelům za vzornou prezentaci. Jsem na vás moc pyšná. Gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů v další práci!
OVVR Březolupy - Endy (Barney)
OVVR Neslovice - Andy
poslušnostní zkoušky BH v Rakousku - Biscuit
 
Endík s paničkou
 
Andík pracoval také vzorně a paničku v tom nenechal
 
Biscuietek pro paničku udělá vše, co jí na očích vidí
 
 
13. 6.   Při víkendovém setkání vznikly i tyto krásné fotky našich odchovů a jejich páníčků.
 
Andy
 
Aria
 
Endy (Barney)
 
Bea Blanche
 
Amanda
 
 
6. 6.   Příjemný květnový víkend ve společnosti našich odchovů a jejich páníčků. Děkujeme všem za příjemně strávený čas. Těšíme se na podzim nashledanou. Velké poděkování patří také Katce za úžasné fotky.
Fotky které jsme fotili sami po celý víkend najdete ve fotogalerii.
 
 
    Blue a Endík
 
        jak se někde rozdávají pamlsky
 
jak je někde voda, tak chlupáčci v ní nesmí chybět
 
 
Amanda a Andík
 
Amandička, máma Amanda, Chilli (April), Shadow (Arny), Aria, Andík
 
Bea, Endík (Barney), Blue a máma Jackie
 
Endík, Bea, Blue, starší ségra Aimee a máma Jackie
 
 
23. 5.   Letošní zkouškovou sezónu jsme zahájili zkouškami poslušnostními. Na zkoušky základní ovladatelnosti nastoupil Peťa s Amandou a já s Aimee a Shadowem. Všichni tři zkoušky dokončili s hodnocením prospěl výborně (což je nejlepší možné). Chlupáčci nám udělali velkou radost. Jako vždy jsem byla nervózní, ale ani ztřeštěná Aimee ani Shadow mě v tom nenechali. Jsem na všechny tři moc pyšná. Je za námi kus práce a moc rádi budeme pokračovat. Pořád je co zlepšovat. Pejsky to baví a to je hlavní.
 
Love Is All Around Black Brianta "Amanda" ZZO 54 bodů z 60
Aimee Jackie´s dream ZZO 53 bodů
Arny Jackie´s dream "Shadow" ZZO 51 bodů
 
Aimee, Amanda a její syn Shadow
 
        Aimee na poslušnosti                                                        Amanda a dlouhodobé odložení
 
 
18. 5.   Louka plná pampelišek, tomu prostě nešlo odolat. Krása pohledět.
Chilli a Shadow
 
Aimee a Blue
 
Bea, Chilli a Aimee  
    
        Chilli a Amanda - dcera mámu rozhodně nezapře
 
Shadow, Chilli, Aimee a Blue
 
 
13. 5.   Poslední dubnový víkend se počasím opravdu vyvedl.
 
    Shadow - jeho hlava je prostě úžasná                                                Blue - pořád v akci
 
            Jackie                                                                                                            Shadow
 
                Aimee, Chilli, Jackie                                                            mládež zlobí mámu
 
naše milovaná smečka
 
pohoda u ohně
 
 
12. 5.   V dubnu jsme navštívili fotokroužek, aby si děti mohly vyzkoušet focení pejsků. Děti byly úžasné a snaživé, pejsci trpěliví. Odměnou nám byl příjemně strávený čas a krásné fotky od Markétky Jančíkové. Od dětí budou později. Moc děkujeme za pozvání.
  Chilli a Shadow                                                Blue a Jackie
 
                Jackie                                                                                            Chilli - stále musí něco dělat
 
        Shadow                                                                                                            Blue
 
 
Jackie, Shadow, Amanda, Chilli a Blue
 
černoušci milovaní
 
 
 
10. 5.   O víkendu se konala klubová výstava KCHLS na závodišti v Humpolci. 
Sobota
zlatý retriever psi rozhodčí Mr. Rafael Malo Alcrudo ze Španělska
Barney Jackie´s dream (Endík) - třída mladých V3 (ze 7)
 
feny rozhodčí José Miguel Doval Sanchez ze Španělska
Bea Blanche Jackie´s dream - třída mladých V (ze 16)
Aimee Jackie´s dream - třída pracovní V4 (ze 7)
 
flat coated retriever rozhodčí Lena Hägglund ze Švédska
April Jackie´s dream (Chilli) - třída mladých V2 (ze 7)
 
V neděli jsme se účastnili pouze s Aimee a Chilli.
GR feny rozhodčí Rafael Malo Alcrudo
Aimee - třída pracovní VD (ze 7)
 
FCR rozhodčí Alessandro Zepli z Itálie
Chilli - třída mladých V2 (z 6)
 
Love Is All Around Black Brianta (Amanda) získala oficiálně titul Klubový šampion KCHLS.
 
Děkujeme majitelům našich odchovů za účast na výstavě a gratulujeme ke krásným výsledkům.
 

 
Endík s Aničkou jsou sehraná dvojka
 
Bea je celá po mámě
 
Chilli
 
Aimee
 
 
3. 5.   Aktualizace trošku zaostává, ale chlupáčci jsou spokojení a užívají si výletů a vycházek. Vložila jsem pár fotek z března a dubna.
 
Amanda a Chilli
 
 
 
zatímco Amanda si užívá březnovou koupel, Jackie s Lukym zkoumají obsah klestí
 
Blue a Luky - obá vodu milují a možnosti vykoupat se nikdy neodolají
 
Aimee
 
 
15. 4.   Přidávám fotky z březnového výcviku. Výcvik se zvěří a dummy je to, co naše pejsky baví nejvíc. Je krásné vidět jejich vášeň a radost z práce.
Aimee je velký živel
 
Blue je hodně tvrdohlavá, ale zvěř ta se jí líbí
 
Shadow - čím je starší, tím je akčnější
 
Endík
 
 
7. 4.   Velikonoční neděli jsme strávili na cvičáku. Počasí nám opravdu přálo. Na výcvik jsme vzali Blue a Chilli.
 
dřív než začne práce je potřeba si pořádně pohrát
 
odložení celkem zvládáme
 
výcviku se účastnil i Endík s paničkou a že jim to spolu šlo
 
 
 
 
 
i kladinu holky zvládly
 
 
11. 3.   Ráda bych se podělila o fotečky odchovů. Děkuji všem majitelům za fotečky a veškeré informace.
 
nejdříve zlaťáčci:
Baddy (Brio)
pohoda doma po koupeli
 
propagační foto pro Yoggies
 
 
Bea (Bea Blanche)
 
 
Marley (Bowie)
 
 
Biscuit
 
 
a flatíci:
Amanda
 
 
Pappy (Amaya)
 
 
Lucky (Atrey)
 
 
Andy
 
 
29. 2.   Minulý týden jsme si užili krásné jarní počasí.
   Chilli a Blue                   
 
Shadow a Chilli - jeden jako druhý, mazlení by jim šlo
 
                Jackie                                                                                Amanda
 
            Aimee                                                                                    Blue
 
tak a je čas jít domů
 
 
23. 2.   Víkend byl plný setkání se štěňátky. V sobotu nás navštívili páníčkové s malou Amandičkou. Z Amandičky vyrostla krásná psí slečna. 
V neděli si s námi byl zacvičit Endík (Barney) s paničkou a odpoledne dorazil z Rakouska na návštěvu Biscuitek s rodinou. A celý víkend jsme si užívali Marleyho (Bowie) na hlídání.
Děkujeme za návštěvy, moc si toho vážíme!
 
v sobotu se umoudřilo i počasí a svítilo sluníčko
na vycházce s námi byla Amanda, Amandička, Shadow, Chilli a Marley
 
Amandička
 
po delší době opět na cvičáku
        Chilli a Amanda
 
        Shadow                                                        Endík s paničkou
 
Biscuitek
 
 
17. 2.   Dostali jsme od Katky krásnou vzpomínku na léto. Jackie, Aimee a Amanda mají nové fotky na svých stránkách.

tropické teploty panovaly tento den i při západu slunce

 

14. 2.   Sluníčko, míček, pohoda, šťastní pejskové, co víc si přát?
 
Tak už nezdržuj a hoď ho :o)
 
 
Chilli a Amanda
 
 
Blue
 
            Shadow

 
 
11. 2.   Víkend před výstavou nás navštívili Ptáčkovi s Baddýskem. Po ostříhání Baddyho jsme si užili procházku v lese. Trošku bahnitá cesta, ale pejsci si dovádění užili. Děkujeme za milou návštěvu.
 
Baddy
 
Baddy, Aimee, Jackie, Endy, Shadow, Chilli
 
na hlídání u nás byl Endík (Barney), tak jsme udělali rodinnou fotečku (Endík, máma Jackie a Baddy)
 
 
10. 2.   Krásný pohled koukat na dovádějící smečku na louce.
 
Endík (Barney) a Blue (Blueberry) jsou si hodně podobní
 
naši kluci Luky a Shadow
 
že by se rozdávalo něco dobérho?
 
 
7. 2.   O víkendu se v Brně konala mezinárodní výstava psů Duo Cacib. Prezentovaly nás naše odchovy. Chilli a Baddy
Sobota zlatý retrívr rozhodčí Ingrid Grill (A) - Baddy Jackie´s dream - V (10 psů)
Flat Coated Retriever rozhodčí František Korda (CZ) - April Jackie´s dream "Chilli" V2 (7 fen)
V neděli flaty posuzovala Linda Voláriková (SK) - Chilli V3 (6 fen)
Děkuji Katce Ptáčkové za prezentaci Baddýska, ve velké konkurenci si vedli statečně. Gratuluji ke známce výborná.
Chilli se prezentovala s elegancí sobě vlastní a v krásné konkurenci se rozhodně neztratila. Výstavy ji baví. Dělá nám radost "paprička" naše bláznivá.
 
Baddýsek
 
Chilli (foto 9. 1. 2016)
 
 
4. 2.   První štěňátko z vrhu po Vitovi a Jackie absolvovalo rentgeny. Výsledky nemohly dopadnout lépe! Výsledky posuzoval MVDr. Šebek.
Bea Blanche Jackie´s dream DKK A/A a DLK 0/0!
Gratulujeme pyšné majitelce Ireně Majerové a děkujeme jí i celé rodině za vzornou péči o Beušku.

 
 
30. 1.   I my jsme si užili pár dní sněhu. Dnes už po něm není ani památka.
                        Amanda a Aimee                                                            Jackie a Aimee
 
 
 
Blue a Amanda
 
 
Jackie
 
 
 
 
11. 1.   V sobotu se v Brně konala národní výstava psů. Na výstavě se prezentovaly ve třídě mladých naše odchovy. Výsledky jsou úžasné!
Zlatý retriever rozhodčí František Korda (CZ)
Barney "Endík" získal V1 CAJC (ze tří pejsků) a porazil také mladou fenečku a získal BOJ. Endíka si předváděla sama Anička a že jim to šlo. Byla to jejich teprve druhá výstava a začínají být v kruhu krásně sehraní! Děkuji moc za prezentaci a také za poctivou přípravu.
Flat Coated Retriever rozhodčí Hana Ahrens (A)
psi třída mladých (6) Arny "Shadow" VD4, nějak se nám chlapec rozhodl před výstavou shodit kožich
feny třída mladých (10) April "Chilli" V4
Za fotku Chilli moc děkuji Petře Kotíkové.
 
 
 
9. 1.   Na Nový rok nám konečně zamrzlo a napadla trocha sněhu. Na vycházku jsme se vydali ještě s malým hnědým ďáblíkem Quintim. Hani a Peťo děkujeme vám za společnost!
Aimee, Amanda, Luky, Shadow, Jackie a Quinty
 
 
 
8. 1.   Je čas doplnit resty. Mám tu ještě jeden předvánoční. Přijeli páníčci s Aiwou a Endíkem a vyrazili jsme na společnou vycházku.
chlupáčci zleva: Endík, Jackie, Amanda, Chilli, Shadow, Aiwa a Luky
 
 
5. 1.   Zlaťáčci už nám také vyrostli v krásné velké pejsky. Děkuji všem majitelům, že posílají fotečky. Tentokrát vkládám fotky všech štěňátek z vrhu B.
 
Baddy
 
Bruno (Bagheera)
 
Endík (Barney)
 
Biscuit
 
Marley (Bowie)
 
Bradley
   
 
Baddy (Brio)
   
 
Bea Blanche
   
 
Blueberry